DENİZLİ / SERİNHİSAR - Yavuz Yıldırım Ekiz Ortaokulu

Yavuz Yıldırım Ekiz Ortaokulu

YENİCE MAHALLE ŞEHİT HASAN KARAKILIÇ CADDESİ NO 16/6 SERİNHİSAR / DENİZLİ
Vizyon
VİZYONUMUZ Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen sağlıklı kararlar alabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırıyoruz. Biz öğrencilerimizin daha akılcı ve mantıklı davranmaları, düşünmeyi ve düşünceden yararlanmaları, yaşam kalitelerini geliştiriyoruz.
Misyon
MİSYONUMUZ Yavuz Yıldırım Ekiz Ortaokulu okul çalışanları ve velilerimizin güç birliği ile ilçemizin ve ilimizin öncelikli tercih edilen, ülkemize her yıl artan sayıda daha başarılı öğrenci yetiştiren, çağdaş normlara eşdeğer eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizden ilçemizin saygıdeğer işadamları,Belediye Başkanı,Devlet Dairelerinde önemli görevlerde bulunan şahsiyetler mevcuttur.
08.40-17.00
İi Merkezine her 30 dakikada bir minübüs kalkmaktadır.
Yenice Mah. Şehit Hasan Karakılıç Caddesi No:16/6 Serinhisar/DENİZLİ
İl merkezine 35 km